Cégünkről


Gecse Lívia


Cégevezető, angoltolmacs.eu


Okleveles angol tolmács és szakfordító, közgazdász, angol nyelvi és business coach


Közel anyanyelvi szintű angoltudásomat az Egyesült Államokban töltött 6 év alatt tökéletesítettem, ahol gazdasági tanulmányokat folytattam és több évig pénzügyi területen (bankszektorban) dolgoztam.


Szakmai rálátás, mérnök/közgazdász végzettség

Szerteágazó gyakorlati tudásra tettem szert műszaki területen is; kihelyezett tolmácsként évek óta közreműködöm folyamatos illetve eseti jelleggel győri autóipari és gépipari beszállító cégeknél, kapacitásbővítési és gyárfejlesztési projektek során.

A mai angoltolmacs.eu egyszemélyes vállalkozásként indult 15 évvel ezelőtt. Elégedett, visszatérő ügyfeleinknek köszönhetően ma már kiterjedt referenciákkal és számos iparágon átívelő elégedett vállalati ügyfélkörrel büszkélkedhetünk, és gyakran vállalunk megbízásokat az állami szektorban is.


15 éve ügyfeleink szolgálatában


Megrendelőink jellemzően cégek, vállalatok illetve állami fenntartású intézmények, hatósági szervek, valamint civil és non-provit szervezetek.


A megbízások jellege rendkívül sokrétű, szerencsések vagyunk abból a szempontból, hogy a mögöttünk álló évek alatt sok-sok változó és izgalmas feladat során sikerült már próbára tenni a tudásunkat. Egy-egy új feladat mindig új kihívást is jelent, melyre miden alkalommal a munkánkra jellemző profizmussal és alapossággal készülünk fel, az ügyfél által megadott elvárásoknak megfelelően.


Árajánlat